Ett café i Tranås och Eksjö

Ett café i Tranås och Eksjö

Här hos oss på Stalpets café, minigolf och hantverk tillagar vi det mesta, som hör ett café till. Om du kommer från exempelvis Tranås eller Eksjö, så passar vårt café dig perfekt. Här har du möjlighet att i en gudomlig miljö njuta av våra delikata bakverk. 

Caféet serverar gott kaffe med hembakat bröd, våfflor, räkmackor (och andra sorters smörgåsar), kakor, glass med mera. Det finns även socker-, gluten-, och laktosfritt. Om ni är ånga som samtidigt vill komma och fika hos oss så går det jättebra, men kontakta oss då gärna i förväg med er beställning för att slippa väntan.

Stalpets café, minigolf och hantverk har anor sedan 1930-talet. Det är ett under att verksamheten har kunnat bedrivas under så lång tid. Det är vi som arbetar här på caféet mycket stolta över. Förutom caféverksamhet, så bedriver vi även verksamhet i form av hantverk och evenemang såsom minigolf och andra aktiviteter.

Vi berättar gärna mera om vår verksamhet och de olika slags inriktningar som vi erbjuder här, om du är intresserad. Hör av dig till oss på Stalpets café, minigolf och hantverk i så fall. Vi är glada att du är intresserad av vårt företag, oavsett vilken del av verksamheten som just du är intresserad av.